Overheid & Profit sectorZorg, welzijn & onderwijs

Aanbod trainingen, verdiepingstrainingen & coaching

Trainingen

Persoonlijke veerkracht

Inzichtelijk maken wat jouw persoonlijke veerkracht is en hoe jij hier invloed op uit kan oefenen.

Stress (is) de baas

De deelnemers inzichten en handvatten aanreiken waarmee zij in de dagdagelijkse praktijk hun stress op een positieve manier kunnen beïnvloeden.

De-escalerend werken

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk de-escalerend kunnen handelen.

Omgaan met emoties en agressie aan de telefoon en balie

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt die zij kunnen gebruiken om met emoties en agressie van personen aan de balie en telefoon om te gaan.

Fysieke weerbaarheid

Deelnemers krijgen handvatten en fysieke technieken aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk op een veilige en verantwoorde kunnen handelen.

Verdiepingstrainingen

Emotionele ontwikkeling

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk met meer afstemming de ander vanuit hun emotionele ontwikkeling kunnen ondersteunen en begeleiden.

Prikkelverwerking

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk met meer afstemming de ander vanuit hun prikkelverwerking kunnen ondersteunen en begeleiden.

Traumasensitief werken

De deelnemers krijgen inzicht en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk met meer afstemming de ander vanuit hun mogelijke trauma kunnen ondersteunen en begeleiden.

Coaching

Individuele coaching

Coaching door MAAD staat voor persoonlijke ontwikkeling welke wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te stimuleren

Teamontwikkeling

Cruyff zei ooit eens: “Ik ben niet op zoek naar de 11 beste voetballers maar op zoek naar het beste team”. Dit sluit perfect aan bij onze insteek van teamontwikkeling. 

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS