Coaching in de overheid & Profit sector

Teamontwikkeling

Cruyff zei ooit eens: “Ik ben niet op zoek naar de 11 beste voetballers maar op zoek naar het beste team”. Dit sluit perfect aan bij onze insteek van teamontwikkeling. 

*BTW vrijgesteld | Excl. locatie

Teamontwikkeling

Wij denken namelijk dat bij een goed functionerend team de teamleden elkaar versterken, elkaar aanvullen en bereid zijn om voor elkaar te werken. Dit proces is ook precies waar je mee aan de gang gaat bij teamontwikkeling. Tijdens teamontwikkeling ga je samen met je team op zoek naar de mogelijkheden en uitdagingen van jouw team. Jullie gaan elkaar maar ook jezelf beter begrijpen. Waarom zijn we zoals we zijn, doen we zoals we doen en welke behoeftes hebben we? Teamwork is tenslotte inspelen op de behoeftes van de ander.

Dit doen wij, het liefst in de buitenlucht, door aan de slag te gaan met gedrag, teamrollen en het denken in mogelijkheden en verantwoordelijkheden als team. Door samen te doen, ervaren en reflecteren ontdek je de specifieke krachten van jullie team. Tijdens onze teamdagen zetten wij het team in de ontwikkelstand door middel van uitdagende werkvormen om vervolgens op de processen te reflecteren. Op deze manier gaan jullie patronen herkennen en waar nodig is doorbreken.

Een traject voor teamontwikkeling is altijd maatwerk omdat geen enkel team hetzelfde is. In plaats van één keer een training of coachingsessie met het team, zetten wij samen met jou een structureel ontwikkeltraject op om te komen tot een duurzame ontwikkeling van het team.

Als nieuw team zijn wij aan de slag gegaan met elkaar in het kader van teamontwikkeling. Het was leuk om op een actieve en originele manier bezig te zijn en op deze wijze elkaars kwaliteiten te leren kennen. Ik heb moeten nadenken, samenwerken en moeten lachen. Ik ben mij ervan bewust geworden waar wij als team staan, waar wij naar toe willen en welke rol ik hierin kan nemen.

Manon Programmabegeleider COA

Zo ervaren anderen het werken met ons

Klantverhalen

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS