ONS VERHAAL

In 2010 kwamen wij, Manuel en Daan, elkaar tegen op de werkvloer in de gehandicaptenzorg en er was direct een klik, zowel op werkgebied als daarbuiten. Naast het begeleiden van mensen met een verstandelijke beperking met moeilijk verstaanbaar gedrag vonden wij elkaar ook in het trainen en coachen van professionals. In de loop der jaren hebben wij door alle opgedane kennis en ervaring een visie ontwikkeld over hoe wij kijken naar gedrag en veerkracht. Aangezien wij beiden niet houden van stilzitten werden er al snel stappen gezet. Eerst klein op de werkvloer maar al snel leidde dit tot grote toekomstplannen om professionals te ondersteunen bij hun ontwikkeling, met als resultaat de start van MAAD trainen & coachen in november 2018.

Manuel Steps
Trainer - Coach

Manuel is een energieke, creatieve geest die lef en gezond verstand in de juiste dosis combineert. Deze eigenschappen neemt hij mee in het geven van trainingen en het coachen van professionals. Hij helpt je op weg naar meer impact, minder gedoe, en meer lol.

Als sociaal agoog en trainer/coach heeft Manuel al jaren ervaring in de cliëntenzorg en het geven van trainingen. Door zijn combinatie van rust en humor creëert hij een veilige en ontspannen leeromgeving waar ontwikkelen centraal staat.

Stippenlijn

Daan Schraven
Trainer - Coach

Dat plezier en leren hand in hand kunnen gaan ervaar je tijdens een training van Daan. Hij houdt ervan om professionals aan het denken te zetten met uitdagende werkvormen waarbij veiligheid en vertrouwen de basis vormen. Het motto van Daan luidt dan ook: ‘ontwikkelen doe je het beste in actie, door te ervaren en te experimenteren’.

Opgeleid als sociaal agoog en trainer/coach weet hij als geen ander hoe je mensen beweegt. Met zijn enthousiasme, humor en het geven van opbouwende feedback weet hij anderen te prikkelen om samen grenzen te verleggen. Met zijn jarenlange ervaring in cliëntenzorg en het geven van trainingen weet hij wat werkt in de praktijk. Een mooi staaltje van denken en vooral veel doen.