Training Veerkracht voor Bedrijven & de overheid

Persoonlijke veerkracht

Tijdens deze training ga je actief aan de slag met het thema ‘veerkracht’. Je krijgt meer inzicht waar het uit bestaat, hoe jouw veerkracht is en hoe je deze kan toepassen in je werk en privéleven.

Tijdsinvestering

3 dagdelen

Kosten

€800 per dagdeel*

Locatie

Op locatie MAAD of incompany

*BTW vrijgesteld | Excl. locatie

Persoonlijke veerkracht voor de overheid & profit sector

Goed nieuws, je kan je veerkracht trainen!
Wanneer iemand veerkracht toont zeggen we eigenlijk dat diegene een bepaalde souplesse heeft om met het leven om te gaan. Veerkracht is het vermogen om je aan te passen aan stress en tegenslag, maar wie veerkrachtig is kan ook omgaan met succes en voorspoed. Je ‘veert’ als het ware 
terug. 

In deze training gaan we aan de slag met zaken waar jij invloed op hebt een waarmee jij je veerkracht kan behouden of verbeteren. Hierbij kan je denken aan mindset, gezondheidsvaardigheden en het belangrijkste jouw persoonlijke kompas. Deze geeft jou richting in je leven en helpt je bij voor- en tegenspoed richting te houden.

Deze week heb ik een training over de-escalerend werken gehad. Ik heb hier persoonlijk veel van geleerd. Ook de veilige omgeving die we hadden gecreëerd in de klas vond ik erg prettig! Ook de afwisseling tussen theorie en praktijk was erg fijn. Hierdoor kon ik me beter focussen. De trainers waren heel erg open en vriendelijk. Ik heb heel veel geleerd!

Alysia Student Gilde Opleidingen

Ik vond het een erg leuke en leerzame training. Ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik ben met meer kennis de deur uitgelopen. Alles ging op een erg actieve manier, wat het interessant hield. We hebben theorie behandeld maar ook casussen door zelf de acteur te zijn. We hebben geleerd hoe we de theorie op de praktijk toe moeten passen. Ik vond Manuel en Daan erg vriendelijk en sociaal. Het was dus een leerzame en gezellige dag waar ik veel aan heb gehad.

Bridget Student Gilde Opleidingen

Ik vond het een leerzame middag die wat mij betreft te kort was. Heb jullie als prettig ervaren, stof wordt duidelijk, rustig gebracht. Het was niet slaapverwekkend ;-).

Yvonne Verpleegkundige Envida

Grenzen stellen kun je pas als je grenzen leert herkennen. Afgelopen training de-escalerend werken stil gestaan bij het herkennen van mijn grenzen, nieuwe inzichten opgedaan op een leuke en actieve manier.

Mirna Gedragskundige WonenPlus

Zo ervaren anderen het werken met ons

Klantverhalen

Aanmelden

Wat tof dat je je wilt aanmelden voor een van onze trainingen. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m contact met je op om een afspraak te plannen. 

Ik wil meer informatie

Wil je meer informatie over een van onze modules? Heb je vraag over een training op MAAD? Of wil je graag even sparren over de mogelijkheden? 

Vul dan dot formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS