MAADwerk

De wens van iedere organisatie is het hebben van betrokken, energieke en veerkrachtige professionals, zij zijn tenslotte de belangrijkste bouwstenen van je organisatie. Door professionals te (ver)binden en te motiveren haal je het beste uit hen naar boven. Wil jij samen met je organisatie of team een stap voorwaarts maken? 
Wij kunnen jou ondersteunen bij het creëren en stimuleren van een cultuur waarin intrinsieke motivatie en reflectie kernwaarden zijn. 

Binnen ons aanbod staan plezier, veiligheid, prikkelen en ruimte nemen om te ervaren centraal. Met als resultaat bewustwording en een veerkrachtigere professional. 

Iedereen is uniek. Ja, jij ook!
Persoonlijke aandacht en maatwerk staan bij ons centraal. Met de door ons ontwikkelde modules en coaching als uitgangspunt, stemmen wij ons aanbod af op de vraag en ontwikkelingsdoel van de professional. 

Kortom, MAADwerk!

 

aanbod
DSC_0266a

MAAD & ontwikkelen

Onze visie op ontwikkelen door middel van trainen en coachen is gebaseerd op het ervaren in een veilige omgeving. Leren door doen, ervaren en reflecteren staan hierin centraal. De theoretische onderbouwing binnen onze modules heeft als doel deze eerder genoemde aspecten te versterken. Wij hanteren bij onze trainingen het 70:20:10 principe. Dit houdt in dat 70% van de leertijd binnen ons aanbod gericht is op het actief ervaren door onder andere gebruik te maken van uitdagende werkvormen en de inzet van trainingsacteurs. 20% van de leertijd binnen een training gebruiken wij voor feedback, reflectie en coaching. De resterende 10% wordt besteed aan theoretische onderbouwing. 

Door middel van actief leren krijgt de professional de kans om zelf tot nieuwe inzichten en doelen te komen om zodoende een duurzame gedragsverandering te realiseren. 

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Bekijk onze brochure. Liever direct contact? Bel, mail of app Manuel en Daan.