Coaching binnen de overheid & Profit sector

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching door MAAD staat voor persoonlijke ontwikkeling welke wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te stimuleren.

*BTW vrijgesteld | Excl. locatie

Persoonlijke ontwikkeling

Vanuit gelijkwaardigheid ondersteunen wij jou bij het behalen van de door jou gekozen doelen. Tijdens het coachingstraject krijg je nieuwe

Wanneer zet je coaching in?

  • Als je jezelf als professional verder wil ontwikkelen;
  • Meer veerkracht, vertrouwen, waardering en voldoening wil ervaren;
  • Productiever en efficiënter wil werken aan je doelen;
  • Inzicht wil krijgen in je eigen functioneren, krachten en valkuilen.

Allereerst zorgen wij voor ruimte en rust, zodat je helder kunt denken en voelen. Dit is de basis om je als mens, verder te kunnen ontwikkelen. Niet door een of ander trucje toe te passen, maar door daadkrachtiger te kunnen gaan staan voor wie je bent, wat je voelt en waar je heen wil

Gisteren de training de-escalerend werken gehad. Leuk om te zien dat beide mannen zo lekker gedreven en enthousiast zijn. Het was dus niet alleen leerzaam maar ook heel gezellig. Je kunt merken dat de mannen zelf uit het werkveld komen. Ze begrijpen heel goed waar hulpverleners tegenaan lopen. Ze leggen duidelijk uit, met een beetje theorie en veel praktijkoefeningen, wat je kunt doen om escalatie van een cliënt te voorkomen. Ondanks dat ik sterk in mijn schoenen sta maakten de oefeningen duidelijk dat ik toch soms meer over mijn grenzen heen ga als ik zou willen. Wat fijn dat ik nu tools heb om hier beter mee om te gaan. Eenvoudig en toch bruikbaar in de praktijk.

Anita ZZP'er

Het was een bijzonder coachingstraject waarin ik de ruimte heb gehad om mijn weg, op mijn eigen wijze, te bewandelen. Manuel bewoog steeds met mijn vraag mee en haakte in op dat wat voor mij lastig was. De ruimte om mijn traject een eigen invulling te geven kon ik bijzonder waarderen hierin! De gesprekken buiten, tijdens een wandeling, in plaats van binnen zittend aan een tafel maakte voor mij dat het spreken, soms gepaard gaande met de nodige emoties, als vanzelf ging. Dankzij de praktische tips van Manuel leerde ik zaken ook van een andere kant te bekijken! Dit traject is zeker een waardevolle aanvulling geweest om mijn beklemmende werksituaties van enkele maanden geleden op een andere wijze te gaan bezien en mee om te gaan.

José Pedagogisch begeleider Xonar

De training was een actieve en leerzame aanvulling op het lesprogramma van school. De kennis en vaardigheden die zijn opgedaan tijdens de training kunnen de studenten zeker gebruiken als toekomstig professional in de zorg maar is ook zeker een aanvulling op hun persoonlijke ontwikkeling.

Maartje Docent Gilde Opleidingen

Als Sjpassie zijn we heel blij met de training zoals MAAD die voor ons heeft verzorgd. De training was voor medewerkers en vrijwilligers van Sjpassie en was heel goed afgestemd op de behoeftes die er waren qua ontwikkeling. De training was interactief en dit had echt effect op het leervermogen van de deelnemers. Ook de prettige samenwerking met MAAD en het luisteren naar de behoeftes vanuit ons als eigenaren heeft bijgedragen aan een training van formaat.

Angelique Eigenaar Sjpassie Sittard

Zo ervaren anderen het werken met ons

Klantverhalen

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS