Module voor zorg, welzijn en onderwijs

Fysieke weerbaarheid

Deelnemers krijgen tijdens de training fysieke weerbaarheid handvatten en fysieke technieken aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk op een veilige en verantwoorde kunnen handelen.

Tijdsinvestering

1-4 dagdelen

Kosten

€800 per dagdeel*

Locatie

Op locatie MAAD of incompany

*BTW vrijgesteld | Excl. locatie

De training fysieke weerbaarheid

Heb je na het volgen van de training de-escalerend werken nog steeds te maken met fysieke agressie op de werkvloer? Dan is het mogelijk om deze training te volgen.

Soms lukt het je niet om een situatie te de-escaleren en is het enige redmiddel fysiek handelen. In deze training leer je als individu en/of als team methodisch en vanuit een humaan oogpunt de agressor te benaderen. Deze kan opgebouwd worden aan de hand van twee verschillende onderdelen, namelijk:

– Persoonlijke Veiligheidstechnieken

– Humane Begeleidingstechnieken

Je begrijpt het waarschijnlijk al, deze training is echt maatwerk. Deze bespreken wij dan ook graag uitgebreid voor met jou en je team.

Als nieuw team zijn wij aan de slag gegaan met elkaar in het kader van teamontwikkeling. Het was leuk om op een actieve en originele manier bezig te zijn en op deze wijze elkaars kwaliteiten te leren kennen. Ik heb moeten nadenken, samenwerken en moeten lachen. Ik ben mij ervan bewust geworden waar wij als team staan, waar wij naar toe willen en welke rol ik hierin kan nemen.

Manon Programmabegeleider COA

Een ontzettend prettige en persoonlijke werkwijze en benadering tijdens de individuele coaching. Waarbij de vertaling van denken naar doen daadwerkelijk gemaakt wordt. Er wordt sterk maatwerk geleverd waardoor je de vaardigheden ook echt eigen kunt maken en zelf overgaat in verandering van denken en doen.

Ilvie Begeleider Xonar

De module de-escalerend werken heb ik ervaren als erg interessant en leerzaam en goed toepasbaar in de praktijk. MAAD maakt in hun trainingsaanbod gebruik van een goede combinatie tussen theorie en oefenen in de praktijk, waardoor zij aansluiten bij de verschillende leerstijlen van een individu. Iets waar veel behoefte aan is in mijn werkveld. Manuel & Daan zijn enthousiaste trainers die goed aansluiten bij de leervragen van de groep. Zij creëren een klimaat waarin het stellen van vragen en daardoor tot leren komen, mogelijk wordt.

Ellen Gedragskundige Radar

Manuel & Daan weten op een leuke en interactieve manier de deelnemers te prikkelen als het gaat om het onderwerp stress. De ‘We love stress, the spice of life!’ Workshop geeft in een korte tijd veel informatie wat stress voor en met je kan doen. Bedankt voor de takeaways!

Deze training geeft je inzicht in wat het betekent om een licht verstandelijke beperking te hebben en vaardigheden hoe hier mee om te gaan.
Michel HR Manager Valid

Zo ervaren anderen het werken met ons

Klantverhalen

Aanmelden

Wat tof dat je je wilt aanmelden voor een van onze trainingen. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m contact met je op om een afspraak te plannen. 

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS