Module voor zorg, welzijn en onderwijs

De-escalerend werken

Tijdens de training de-escalerend werken krijgen deelnemers inzichten en handvatten aangereikt waarmee zij in de dagelijkse praktijk de-escalerend kunnen handelen.

Tijdsinvestering

2 -4 dagdelen.

Kosten

€800 per dagdeel*

Locatie

Op locatie MAAD of incompany

*BTW vrijgesteld | Excl. locatie 

Training de-escalerend werken in de zorg, welzijn of het onderwijs

BAM! Die woorden komen aan…..Maar tja, het hoort er bij!

Ben jij je bewust wanneer je te maken hebt met grensoverschrijdend gedrag? 
Als je werkt met mensen kun je lastige situaties mee maken. Momenten waarop de ander de controle verliest of bewust jouw grenzen over gaat. Dan is het een flinke uitdaging om in contact met de ander te blijven en een veilige situatie te creëren; oftewel te de-escaleren! Samen met de trainer en trainingsacteur ga je praktisch aan de slag met bewustwording over je eigen opvattingen, houding en handelen. Met de handvatten en inzichten die je hierdoor krijgt leer je pro-actief te handelen en kun jij met meer zelfvertrouwen situaties de-escaleren.

Deze week heb ik een training over de-escalerend werken gehad. Ik heb hier persoonlijk veel van geleerd. Ook de veilige omgeving die we hadden gecreëerd in de klas vond ik erg prettig! Ook de afwisseling tussen theorie en praktijk was erg fijn. Hierdoor kon ik me beter focussen. De trainers waren heel erg open en vriendelijk. Ik heb heel veel geleerd!

Alysia Student Gilde Opleidingen

Ik vond het een erg leuke en leerzame training. Ik wist echt niet wat ik ervan moest verwachten, maar ik ben met meer kennis de deur uitgelopen. Alles ging op een erg actieve manier, wat het interessant hield. We hebben theorie behandeld maar ook casussen door zelf de acteur te zijn. We hebben geleerd hoe we de theorie op de praktijk toe moeten passen. Ik vond Manuel en Daan erg vriendelijk en sociaal. Het was dus een leerzame en gezellige dag waar ik veel aan heb gehad.

Bridget Student Gilde Opleidingen

Ik vond het een leerzame middag die wat mij betreft te kort was. Heb jullie als prettig ervaren, stof wordt duidelijk, rustig gebracht. Het was niet slaapverwekkend ;-).

Yvonne Verpleegkundige Envida

Grenzen stellen kun je pas als je grenzen leert herkennen. Afgelopen training de-escalerend werken stil gestaan bij het herkennen van mijn grenzen, nieuwe inzichten opgedaan op een leuke en actieve manier.

Mirna Gedragskundige WonenPlus

Zo ervaren anderen het werken met ons

Klantverhalen

Aanmelden

Wat tof dat je je wilt aanmelden voor een van onze trainingen. Na het invullen van dit formulier nemen we z.s.m contact met je op om een afspraak te plannen. 

Ik wil een offerte op MAAD

Wil je een training of coaching op MAAD? Wij bespreken graag de mogelijkheden. 

Vul dan dit formulier in en we nemen binnen twee werkdagen contact met je op.

VOLG ONS