Training

€ 770,00
Vrijgesteld van BTW

 

 Coaching

Offerte op maatAanbod

Bij MAAD zijn we altijd bezig met het realiseren van een afgestemd aanbod. Ben je op zoek naar een training op maat voor een team of een hele organisatie? Wil je een training of coachingstraject langer of compacter? Diepgaand of luchtig? Specifiek afgestemd op een thema of doelgroep? Of wil je modules combineren?  Of het nu gaat om een losse training of een complex coachingstraject, wij worden graag uitgedaagd in het ontwikkelen van maatwerk. We denken graag mee om samen tot de best passende aanpak te komen. Het behoort dan ook tot de mogelijkheden om een accreditatie aan te vragen voor de V&VN, SKJ en andere keurmerken.

Training

Bij MAAD trainen & coachen werken wij op basis van vijf modules die op vraag ook aan elkaar gekoppeld kunnen worden. Met de door ons ontwikkelde modules als uitgangspunt stemmen wij de trainingen af op de vraag, ontwikkelingsdoel en niveau van de professional. Het uiteindelijke traject wordt begeleid door een trainer die het meest aansluit bij de behoefte van de professional.

Coaching

Teamontwikkeling

Cruyff zei ooit eens: “Ik ben niet op zoek naar de 11 beste voetballers maar op zoek naar het beste team". Dit sluit perfect aan bij onze insteek van teamontwikkeling. Wij denken namelijk dat bij een goed functionerend team de teamleden elkaar versterken, elkaar aanvullen en bereid zijn om voor elkaar te werken. Dit proces is ook precies waar je mee aan de gang gaat bij teamontwikkeling. Tijdens teamontwikkeling ga je samen met je team op zoek naar de mogelijkheden en uitdagingen van jouw team. Jullie gaan elkaar maar ook jezelf beter begrijpen. Waarom zijn we zoals we zijn, doen we zoals we doen en welke behoeftes hebben we? Teamwork is tenslotte inspelen op de behoeftes van de ander.

Dit doen wij, het liefst in de buitenlucht, door aan de slag te gaan met gedrag, teamrollen en het denken in mogelijkheden en verantwoordelijkheden als team. Door samen te doen, ervaren en reflecteren ontdek je de specifieke krachten van jullie team. Tijdens onze teamdagen zetten wij het team in de ontwikkelstand door middel van uitdagende werkvormen om vervolgens op de processen te reflecteren. Op deze manier gaan jullie patronen herkennen en waar nodig is doorbreken.

Een traject voor teamontwikkeling is altijd maatwerk omdat geen enkel team hetzelfde is. In plaats van één keer een training of coachingsessie met het team, zetten wij samen met jou een structureel ontwikkeltraject op om te komen tot een duurzame ontwikkeling van het team.

IMG_0610 (1)
IMG_0459

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching door MAAD staat voor persoonlijke ontwikkeling welke wordt ingezet om wenselijke en duurzame veranderingen te stimuleren. Vanuit gelijkwaardigheid ondersteunen wij jou bij het behalen van de door jou gekozen doelen. Tijdens het coachingstraject krijg je nieuwe inzichten door te reflecteren op je eigen gedrag en kennis. Op deze manier word je bekwamer in het bereiken van eigen doelen. Dit kan mogelijk worden gemaakt door middel van gestructureerde, gerichte interactie en het gebruik van passende tools en technieken. Ook is het mogelijk om te kiezen voor coaching on the job. Dit betekent dat de coach samen met jou het werkveld instapt om je in een praktijksituatie te coachen.

Wanneer zet je coaching in?
• Als je jezelf als professional verder wil ontwikkelen;
• Meer veerkracht, vertrouwen, waardering en voldoening wil ervaren;
• Productiever en efficiënter wil werken aan je doelen;
• Inzicht wil krijgen in je eigen functioneren, krachten en valkuilen.

Allereerst zorgen wij voor ruimte en rust, zodat je helder kunt denken en voelen. Dit is de basis om je als mens, verder te kunnen ontwikkelen. Niet door een of ander trucje toe te passen, maar door daadkrachtiger te kunnen gaan staan voor wie je bent, wat je voelt en waar je heen wil.